Curs de supravietuire pentru mari si mici

Ofera-i copiilor tai o vacanta unica alaturi de parinti, in care puteti invata impreuna tainele tehnicilor de supravietuire.

Cursurile sunt unice ca si structura, adaptate pentru familie si sunt marca Flo Adventure. Cursul este sustinut de instructori recunoscuti de M.T.S pregatiti in acest domeniu.

Perioada17-21 iulie 2024
Varsta copiiminim 5 ani - maxim 14 ani
Regiunezona Apuseni
Transportmasina personala

Descriere

Un curs gandit pentru a intari relatiile in familia ta. Cunoaste-ti copilul intr-un mediu controlat, inconjurat de natura. Te asteapta tehnici de supravietuire prezentate intr-un mod interactiv si pe intelesul copiilor, jocuri pline de aventura, escalada si multe alte surprize.

Activitati

Ne tinem de program dar uneori suntem flexibil, ne adaptam la conditiile meteo si la situatiile neprevazute.

Activitatile sunt special gandite pentru a crea apropiere intre parinti si copii. Vor fi programe in care familiile vor concura cu alte familii, dar si probe individuale pentru copii. Acestia vor invata sa socializeze si sa interactioneze cu alti copii si adulti, vor invata notiuni cum ar fi: lucru in echipa, perseverenta, coordonare, invingerea fricii intr-un mod constructiv, sustinerea echipei in timpul jocurilor, sustinerea echipei adverse si fair play-ul.

Tehnicile de supravietuire vor fi prezentate in asa fel incat sa prezinte informatii reale si de folos chiar si celor mici. Cum se aprinde focul, care plante ne sunt de ajutor si pe care trebuie sa le evitam, cum se construieste un adapost, orientarea in natura vor fi deliciul copiilor. Acestea vor fi urmate de jocuri de orientare, mici intreceri si programe menite sa sudeze si sa intareasca relatiile dintre noi.

Pentru a avea si parintii cate un moment de liniste, unele activitati vor fi dedicate doar copiilor, activitati care vor fi legate de subiectul taberei, urmate de mici proiecte handmade pe care le vor putea lua acasa ca amintire.


Ce include

Instructorul

Echipamentul pentru escalada

Informatii

Familia trebuie sa fie compusa din minim un copil si un parinte.

Varsta copiilor trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 14 ani.

Pentru copii cu varsta peste 14 ani va sta la dispozitie scoala de vara din luna august.

Ce nu include

Transportul

Masa

Cazarea care se va face la cort (fiecare familie trebuie sa isi aduca cortul propriu)


Pretul pachetului:

1500 

ron/familie

(parinti + 2 copii)

fiecare membru in plus, extra 100 ron/persoana

Flo Adventure Tours - agentie de turism de aventura

  • Metabond
  • Tete Mountain
  • FreeWall sala de escalada
  • Pro Nutrition